LOGISTIEKE TOTAALOPLOSSINGEN

VOOR HOUT-, PLAAT- EN BOUWMATERIALEN

YES WE WOOD!

VERVOER VAN HOUT EN PLAATMATERIAAL

Dorrestijn Transport en Logistiek

Ons specialisme bestaat uit transportoplossingen voor lengte- en volumineuze goederen zoals hout-, plaat- en bouwmaterialen. Onze meerwaarde start daar waar de oplossingen van reguliere transportbedrijven stoppen. Voor onze klanten verzorgen wij volle wagen ladingen (full truck load), deelzendingen (part truck loads), dedicated transport, leveringen met meeneemheftruck en containerlossingen. Naast transport zijn wij ook sterk in warehouse oplossingen en bieden wij volledig geautomatiseerde track & trace informatie.

 

Wij zijn expert in het vervoeren van lengte- en volumineuze goederen voor met name de hout- en bouwindustrie in de Benelux en Duitsland. Of het nu gaat om complete ladingen, deelzendingen of met kooiaap. Dit maakt ons familiebedrijf al meer dan 80 jaar bijzonder!

 

Ons team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers staat enthousiast klaar om u een excellente service te bieden, zo zijn onze klanten dit van ons gewend. Een partnerschap met ons betekent onderdeel worden van de Dorrestijn familie, waarin wij al uw logistieke handelingen uit handen nemen en u compleet ontzorgen op het gebied van transport en opslag.

Door de ontwikkelingen in de markt continu te monitoren, efficiënt gebruik te maken van automatisering en de juiste mensen op de juiste plaats in te zetten, sluiten onze diensten naadloos aan op de behoefte van onze klant. Alleen zo kunnen wij onszelf specialist noemen, door het gewoonweg te zijn.

Als gevestigde organisatie vinden wij het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij doen graag iets terug voor de maatschappij. Denk hierbij aan het opleiden van jong talent als erkend leerbedrijf, het geven van verkeersvoorlichting op scholen en het voldoen aan de strenge Lean & Green normen. Ook investeren wij in wagens met verminderde CO2-uitstoot en in de opwek van groene energie.

Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten en snel in te spelen op de ontwikkelingen binnen onze markten, blijven wij de specialist in het midden van het land.

Wilt u meer weten over onze transport- en logistiekdiensten of kunnen wij meedenken in de oplossing voor uw transportuitdaging? Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Gespecialiseerd in het vervoeren van volumineuze en lengtegoederen