Offerte aanvragen
Mini containers

Mini containers

Deze zeer compacte containers zijn gemakkelijk te transporteren. De afmeting is ca. 2,44 x 2,20 x 2,26m mini opslagcontainers worden meestal in de bouwsector gebruikt.

Shop nu
Standaard containers

Standaard containers

Standaard dry van zeecontainers / TUE worden vaak in de export per schip gebruikt. Met hun 6 meter lengte doet dit type ook perfect dienst als opslagcontainer, expositieruimte...

Shop nu
Overige containers

Overige containers

Een breed assortiment aan containermodificaties is mogelijk.

Shop nu
Reefer containers

Reefer containers

Reefers kunnen gebruikt worden als opslagplaats of transportverpakking van verderfelijke goederen, als koelcel of als testruimte. 20 ft. en 40 ft. koelcontainers/reefers met integrale cooling units.

Shop nu

Your one stop address for shipping and storage containers

Belgium Container Trading, uw aanspreekpartner als het om zee- en opslagcontainers gaat!
Belgium Container Trading hét adres om een container te kopen in Antwerpen voor transport of opslag. Wij bieden een containerservice van A tot Z en houden alles in eigen beheer; van de aankoop tot reparatie en verbouwing van onze BCT containers tot en met de levering. De hele opzet van ons bedrijf is op de wensen van onze klanten afgestemd en we werken altijd met een eenvoudige prijsopbouw.
Meer weten?

Containers in alle soorten en maten

Wij bieden een allesomvattende containerservice in eigen beheer. Snelle levering en al dan niet per kraanwagen incl. afzetten, vakkundige container uitleg is bij ons inbegrepen. Zo ook bij container modificaties. We proberen zo veel mogelijk in eigen beheer te houden en werken met betrouwbare partners.

Mini-containers

Shop nu

20ft. Container

Shop nu

40ft. Container

Shop nu

Specials

Shop nu

Reefers

Shop nu

Belgium Container Trading is één van de grootste containerleveranciers in België. Als onderdeel van een grote container familie kunnen we haast altijd een gepaste container aanbieden. Van 5 ft. mini-opslagcontainers tot 45 ft. High Cube Pallet Wide Containers XL, snelle service en transparante prijs opzet gegarandeerd!

containers

Kopen zeecontainer in Antwerpen

Bij BCT koopt u een vakkundig geïnspecteerde container. De gebruikte containers krijgen een frisse check-up op onze depots. Zo weet u dat u altijd een kwalitatieve container koopt bij BCT. U zult dus, afhankelijk van de marktbewegingen, ook een goede restwaarde/containerprijs voor uw container krijgen. Een koop container is van u en blijft van u. U kunt er dus mee doen wat u wilt.
Kies uw container

Belgium Container Trading staat voor jarenlange ervaring in de conaintersector

Lees ons verhaal
Wij kopen en verkopen zeecontainers en opslagcontainers met plezier en gedrevenheid. Stel ons gerust uw 1000 container vragen.
Wij zullen steeds proberen u geduldig te woord te staan. Geen verzoek is te gek. We zijn er voor u als het om de koop of huur van zeecontainers en storage boxen gaat. Standaard containers voor opslag, zeecontainer verscheping of containers speciaal op maat omgebouwd. De keuze tussen nieuwe zeecontainers of gebruikte zeecontainers hangt van vele factoren af. Zo ziet een nieuwe container er optisch beter uit dan een gebruikte container. Met slechts enkele gebruikssporen zijn ze na uw gebruik gemakkelijk weer te verkopen voor een relatief goede prijs. De gebruikte containers zijn dan weer goedkoper in aanschaf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.

Container kopen?

Bij BCT koopt u een vakkundig geïnspecteerde container. De nieuwe containers worden extra geïnspecteerde containers in onze fabrieken. De gebruikte containers krijgen een frisse check-up op onze depots. Zo weet u dat u altijd een container in goede staat koopt bij BCT. Onze containers zijn goed en blijven goed. U zult er dus, afhankelijk van de marktbewegingen, een goede restwaarde / container prijs voor krijgen. Een koop container is van u en blijft van u. U kunt er dus mee doen wat u wilt.
Direct kopen

Container huren Antwerpen

U kunt bij ons al een 20 ft. container huren vanaf €2.50 per dag. U betaalt slechts huur tot de dag dat u de container nodig heeft. Helaas kunt u na de huurperiode wel een kostennota krijgen voor ‘damage repair op basis van de repair estimate’. Dit rapport wordt opgesteld van zodra de container terug geleverd wordt op ons containerdepot. Alle container verhuur prijzen zijn excl. kosten voor onderhoud en reiniging of verzekering tegen diefstal of totaal schade. Wij verwachten onze huur containers schoon en in originele staat terug.
Direct huren

Bestel uw container vandaag nog bij BCT!

Wij hebben diverse zee- en opslagcontainers direct ter beschikking via onze eigen container depots. Wilt u een container in Antwerpen voor export kopen? Wij hebben een grote vloot export containers klaarstaan met minimaal 1 jaar geldige CSC-keuring voor verscheping. Met eigen vrachtwagens proberen we steeds een concurrentieel tarief af te geven en een snelle levertijd te voorzien. 
3 bezoek adressen
1500+ containers
7500+ tevreden klanten

1001 container mogelijkheden

Belgium Container Trading staat voor jarenlange ervaring in de containersector. Wij zijn internationaal en transcontinentaal actief in de aankoop, verkoop en verhuur van alle soorten zeecontainers, zowel nieuw als gebruikt. Dit steeds zonder onze Belgische identiteit te verloochenen. We kunnen nagenoeg alle types zeecontainers, zowel nieuw als gebruikt, aanbieden in diverse maten en kwaliteiten. Ons gespecialiseerde team staat daarbij garant voor de correcte uitvoer van container reparaties en modificaties.

Bestel vandaag nog jouw container bij BCT Containers

Bekijk assortiment