Pumpeløsninger i høj kvalitet - til kunder i hele verden

Agrometer tilbyder unikke pumper og løsninger indenfor vandingsanlæg til både landbrug og rekreative områder, væskeseparation, gyllehåndtering, rent vand og alle typer spildevand.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

JOB HOS AGROMETER

Kunne du tænke dig at arbejde hos Agrometer? Så tag et kig på vores ledige stillinger - vi søger i øjeblikket en række nye kollegaer til forskellige spændende jobs!

 

IMG 9879

VI FEJRER 50 ÅR MED VORES VANDINGSMASKINER!

Vi er stolte over at fejre 50 år med vores vandingsmaskiner! Dette gør os til en stærk samarbejdspartner for vores kunder. Gennem årene har vi opbygget en uovertruffen ekspertise og et dybt engagement i at levere kvalitet og innovative løsninger til landbruget.

Kvalitet og reducering af Co2-aftryk følges ad ved Agrometer

I år har vi valgt at galvanisere vores vandingsmaskiner for at forlænge deres levetid og gøre dem mere miljøvenlige. Hos Agrometer stræber vi konstant efter at forbedre vores produkter og tjenester, så vores kunder får mest muligt ud af deres maskiner.

I 2024 tager vi et stort skridt fremad med introduktionen af vores galvaniserede vandingsmaskiner, en opgradering der garanterer forlænget levetid og øget holdbarhed.

  • Hvorfor galvanisering? Galvanisering er en proces, hvor en beskyttende zinkbelægning påføres stålet for at forhindre rust og korrosion. Ved at galvanisere alle vores vandingsmaskiner sikrer vi, at de kan modstå vejrforholdene. Dette forlænger ikke kun maskinernes levetid, men minimerer også behovet for vedligeholdelse.
  • Fordele for klimaet: Ved at forlænge levetiden på vores maskiner reducerer vi behovet for hyppige udskiftninger, hvilket mindsker spild og energiforbrug forbundet med produktionen af nye maskiner. Dette er en del af vores løbende engagement i at reducere vores miljømæssige fodaftryk og støtte en mere bæredygtig landbrugspraksis.
  • Kvalitet og bæredygtighed - følges ad: Hver Agrometer vandingsmaskine er designet med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Med de nye galvaniserede modeller tager vi et vigtigt skridt mod en mere holdbar og miljøvenlig fremtid, hvor vi giver vores kunder det bedste af det bedste.

Vi ser frem til mange flere år, hvor vi fortsætter med at tilbyde de bedste løsninger for effektiv og bæredygtig vanding.

Tak til alle vores kunder og samarbejdspartnere for at være en del af denne rejse!

Interesseret? Lad os ringe dig op.